Informatie

Welkom ondernemende zorgverlener

Ben jij een gediplomeerde A-, B- of HBO-V verpleegkundige, ziekenverzorgende  of verzorgende IG en heb je (indien noodzakelijk) je beroepsregistratie op orde? Of ben jij een ervaren groepsleider/persoonlijk begeleider?  Ben je zelfstandig ondernemer in de zorg of wil je dat worden? Schrijf je dan in bij Quick. Je krijgt actief hulp als zelfstandige zonder personeel (zzp-er). En verder:

* word je bemiddeld naar werk bij een geschikte opdrachtgever door heel Nederland
* bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je wilt werken;
* ontvang je je honorarium rechtstreeks van de opdrachtgever.

Quick zorgverleners zijn zelfstandig ondernemer in de zorg

Een zzp-er is eigen baas. Je bent niet in dienst van Quick. Quick bemiddelt je naar een opdrachtgever die op zoek is naar een zelfstandig ondernemer in de zorg. Die opdrachtgever betaalt je gewerkte uren. Omdat je ondernemer bent, moet je over dat inkomen zelf jaarlijks aangifte doen bij de belastingdienst.

Quick is Quick!

Quick werkt met een online registratiesysteem, het Freelance Plan. Daar geef je aan op welke dagen je wilt werken. Quick matcht jouw beschikbaarheid aan de vraag van opdrachtgevers. Het systeem is 24 uur per dag te raadplegen en in te vullen. Het werkt heel snel. Geen internet? Geef dan je beschikbaarheid telefonisch door.

Kennismaken - inschrijven

Weten hoe Quick voor jou in de praktijk werkt? Kom vrijblijvend kennismaken. Klik hiernaast op kennismakingsgesprek en lees wat er besproken wordt en wat je moet meenemen. Ga je met Quick in zee? Dan vul je het inschrijfformulier in. Je zelfstandig ondernemerschap regel je bij de Kamer van Koophandel. Kijk onder downloads.

Jij geeft het aan!

Na inschrijving bemiddelt Quick actief voor jou. Op dit moment heeft Quick diverse verpleeg- en verzorghuizen en ook thuiszorg- en gehandicapten zorginstellingen als klant. Je kunt bemiddeld worden voor alle soorten diensten. Jij geeft aan welke dagen en welke uren je beschikbaar bent.

Bespreek rustig alle details

Als zelfstandig zorgverlener ben je verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Quick helpt je daarbij. Via een gespecialiseerd verzekeringskantoor bieden we je een collectieve verzekering aan (samen met een beroepsrechtsbijstandsverzekering). Deze en andere details van je zelfstandig ondernemerschap bespreek je tijdens het kennismakingsgesprek. Bel of mail ons voor een afspraak: 085-06 01 853

Contact

Directie
Ilhan Bayram

Laat uw gegevens achter

Uw account zal binnen 24 uur klaar staan met de eventuele handleiding